🛒 Dárky k nákupu ZDARMA již od 1.000 Kč. 🎁 Vyberete si v košíku objednávky. 🎁

Omyvatelné bryndáky s rukávem

Je to nedávno, co se vám narodilo miminko a už přemýšlíte, s jakými začnete příkrmy? Ano, čas neskutečně letí! Další velkou etapou, kterou není radno podcenit, je zařazení kvalitní stravy do jídelníčku batolete. Každé dítě je jiné a každé přijímá novou potravu jinak. Je na rodičích, jak dítěti zpříjemní tento velký krok.

blog_moonbaby_banner

 

Jak vybrat správný bryndák

Na trhu se můžete setkat s několika druhy bryndáků, ale ten nejlepší by měl být univerzální, kvalitní, oku dítěte líbivý ale především praktický!

Druhy bryndáků:

Jednorázový bryndák

Hodí se na výlety, do auta, všude tam, kde nechcete řešit zbytky jídla a čistění bryndáku, popř. nošení ušpiněného bryndáku, který můžete snadno po krmení vyhodit. Snadné a praktické. Nicméně s jednorázovým bryndákem tzv. vyhazujete i peníze. Složení bryndáku je neekologické. Jeho vyhozením nešetříte přírodu. Bryndák je vyroben z plastové folie a buničiny. Dítě vám třeba vrtěním se u jídla, může dávat signály, že je mu bryndák nepříjemný. Složení nezabrání většímu zachycení tekutin, což patří mezi další nevýhody.

Látkový bryndák

Jiná varianta, více ekologičtější než jednorázový bryndák. Látka je příjemnější než plast, to je jednoznačné. Mezi výhody patří opětovné používání, pokud jich máte více, nemusíte přepírat v ruce a po zbavení větších kusů zbytků jídla dáte do pračky. Ekologicky přijatelnější.

Omyvatelný bryndák

Jednoznačně nejlepší volba! Omyvatelný a nepromokavý bryndák s rukávem oceníte vždy a všude. Skvělý pomocník, který vám šetří peníze a čas. Krásné zvířecí motivy dítě povzbudí k jídlu, a z krmení budou mít příjemný zážitek. Minimalistický design byl navržen tak, abyste bryndák mohli kombinovat s jinými pomůckami. Díky rukávům a zadnímu knoflíku na zapínání dítě snadno oblečete a necháte vychutnávat si pokrm jak dlouho bude chtít. Nemusíte řešit posuny bryndáku a věčné upravovaní. Materiál je zcela nepropustný a snadný na údržbu. 

Bryndák stačí otřít vlhkým hadříkem nebo opláchnout pod tekoucí vodou a za chvíli je suchý. Připraven k dalšímu použití. Vybrat si můžete z naší široké nabídky jedinečných designů, které pro vás navrhujeme s láskou a respektem k mateřství.

moonbaby_cz_omyvatelný_bryndák_s_rukávem 

 

Bezpečí na prvním místě

Vždy platí, lepší investice do kvalitního vybavení než po krátké době opakovaný nákup. Kvalitní omyvatelné bryndáky s rukávem MOONBABY splňují potřebné certifikace OEKO-TEX Standart 100, třídy 1. Nemusíte se tak bát o bezpečnost vašich dětí. Doporučujeme zakoupit více kusů současně, a mít je po ruce kdekoli a kdykoliv potřebujete!.

Díky kvalitnímu materiálu a zpracování vydrží bryndáky dlouhou dobu stále krásné a kdo ví, třeba se je oblíbí i sourozenci.

 

Kombinujte a šetřete čas

Správným výběrem kvalitní výbavy si ušetříte nejen peníze, ale i čas strávený nad dalším nákupem. Ideálním řešením je zakoupit společně omyvatelné bryndáky s rukávem a silikonové bryndáky s kapsou. Kapsa zabrání spadnutí zbytku jídla na zem a ušpinění podlahy, koberce, popř. oblečení dítěte. Je to nepostradatelný pomocník při krmení malých neposedů. Silikonový bryndáček je příjemný na omak, praktický na zapínání kolem krku.

Dárek, který potěší

Krásným, ale především praktickým dárkem pro nastávající maminku. Veškeré bryndáky značky MOONBABY lze kombinovat s dětským silikonovým nádobím. Dětské nádobí má přísavku, což maminky rovněž ocení při prvních příkrmech. Barevné vzory jsou vhodné jak pro holku tak kluka. Potěšte maminku tímto moderním bryndáčkem! ❤️

kontaktujte_nas_moonbaby.cz