🛒 Dárky k nákupu ZDARMA již od 1.000 Kč. 🎁 Vyberete si v košíku objednávky. 🎁

Nádobí pro děti s přísavkou

Toužíte po prakticky nerozbitném silikonovém nádobím pro vaše miminko? Při stolování našich nejmenších je důležitá bezpečnost a taky pohodlí. Většina maminek ale ví, že dobrý a pěkně vypadající pokrm naservírovaný na ještě hezčím nádobí, vykouzlí úsměv na tváři nejen strávníkům, ale i maminkám. Protože po jídle najdou prázdný talíř! 

Pojďme si dnes říct více k silikonovému nádobí značky MOONBABY. Naše dětské nádobí se řadí mezi ty nejkvalitnější. Nejenom, že má dlouhou životnost a je praktické nerozbitné, ale je rovněž designově nadčasovým. Z misek ve tvaru zvířátek je radost jíst! Inspirujte se.

blog_moonbaby_banner

 

Když jde design ruku v ruce s kvalitou

Každý rodič ví, že sebechutnější pokrm dítko nebude chtít, pokud ho nezaujme! Pokud už máte nějaké zkušenosti s prvními příkrmy tak určíte víte o čem mluvíme. 

Existuje spousta návodů a tipů, jak hravě vytvořit na talíři zajímavý výtvor a dítě zapojit do „hry“ aby si pokrm vychutnalo nebo mělo motivaci k jeho snězení. Stejně důležité jako to co dáte miminku na talíř je správný výběr nádobí.

Co by mělo správné dětské nádobí obsahovat:

  • PRAKTICKÁ PŘÍSAVKA - nádobí přilepíte na stůl a nepřevrátí se. Každý kus našeho dětského nádobí má zespodu přísavku. Ta drží tak silně, že budeme mít problém nádobí od stolu odlepit. Přísavka se stane vašim pomocníkem a udrží pokrm na jednom místě, aby vaše kuchyň zůstala co nejčistější. 

  • VYVÝŠENÝ OKRAJ misek a talířků. Další důležitý faktor, který napomůže, aby většina zbytků jídla zůstala na svém místě.

  • LŽIČKA PRO OCHRANU citlivých dásní a zoubků. Ano i na to jsme mysleli. Navíc má ergonomická tvar, aby se malým strávníkům dobře držela a rychle si na ní zvyknuli. 

  • Vhodné do MYČKY, MIKROVLNKY a LEDNIČKY. Mateřství je krásné životní období, ale mnohdy časově náročné. Proto se Vám, maminkám, snažíme usnadnit život. 

  • PEVNÝ MATERIÁL. DLOUHÁ ŽIVOTNOST. V MOONBABY dbáme převážně na udržitelnost. Mít doma méně produktů, ale za to kvalitnějších. Proto je naše dětské nádobí prakticky nerozbitné a vydrží vám i pro druhé nebo dokonce třetí miminko. 

Jaké druhy nádobí si v MOONBABY můžete zakoupit?

Už dávno neplatí, že pro holčičky je nejhezčí růžová barva a pro chlapečky modrá! Pastelové barvy jsou decentní, nádherné a jednoduše je sladíte s dalšími produkty výbavičky jako jsou například bryndáky, dudlíky a další produkty bez kterých se jako maminka neobejdete. 

Zkuste upustit fantazii a nádobí si barevně nakombinujte. Určitě vám nebude stačit od každého nádobí jeden kus. Proto se nebojte zvolit více barev.  Nahlédněte do naší galerie inspirace. Jakmile uvidíte naše kombinace barev, budete chtít všechny! ❤️  

bannery shoptet MB (11)

 

Dětské sady, vše v jednom

Pokud se nechcete stresovat při výběru nádobí pro děti nebo jej barevně kombinovat, vyberte si celou sadu.

Doporučený věk od kdy se začíná s prvními příkrmy je nejdříve od ukončeného 4. měsíce miminka (a to u kojených, nekojených i částečně kojených dětí) od ukončeného 6. měsíce. 

 

Zcela bezpečný materiál

Dětské silikonové nádobí je vyrobeno z vysoce kvalitního potravinářského silikonu. Potravinářský silikon je zcela nezávadný, netoxický materiál. Žádné plasty! Bez BPA, PVC a ftalátů.

Myslete také na bryndáčky

Maminky, abyste zachytili ještě zbytky jídla, které mohou a s vysokou pravděpodobností nebo téměr s úplnou jistotu přistanou na vašem miminku, přidejte si k silikonovému nádobí omyvatelné bryndáky s rukávy MOONBABY.

Vyrábíme je pro vás v nadčasových designech, které nikde jinde nenajdete. Při jeho výrobě jsme dbali na to, aby šly bryndáčky barevně kombinovat se všemi druhy našeho dětského nádobí. Jejich údržba je stejně snadná! Jsou omyvatelné, takže jen otřete hadříkem nebo umyjete pod tekoucí vodou. A tradá! Můžete je hned zase použít znovu. ❤️

 

TIP na skvělý dárek

Hledáte dárek pro maminku, kamarádku, kolegyni, které má nebo čeká miminko? Jakýmkoliv tímto menším produktem MOONBABY, ať už silikonovým nádobím nebo bryndáčkem uděláte velkou radost! Zaručeně potěší vzhledem i funkčností.

 kontaktujte_nas_moonbaby.cz