🛒 Dárky k nákupu ZDARMA již od 1.000 Kč. 🎁 Vyberete si v košíku objednávky. 🎁

Deka do autosedačky

Víte, jak vybrat správnou deku do autosedačky? Aby se miminko cítilo příjemně, současně bylo v teple a v bezpečí? Taky byste ráda skloubila praktičnost s designem a kvalitou? V článku níže se zaměříme na typy dek vhodných do autosedaček a vysvětlíme, proč není potřeba kupovat speciální deku do kočárku a jinou deku do autosedačky a že kvalitní se může rovnat moderní.

Blog_MB_univerzalni_deka_pro_miminko

Jak vybrat deku nejen do autosedačky

Deky do autosedačky jsou nezbytným doplňkem při cestování. Vyrábějí se z několika druhů materiálů a v různých provedeních.

Jednoznačné výhody dek pro miminko v autosedačce:

  • Dítě zahřeje a dodá pocit příjemného bezpečí
  • Ochrání před případnými otlaky
  • Jednoznačná ochrana před ofouknutím
  • Správně zabalené miminko snáz a rychle usne

Spousta prodejců tvrdí, že je nezbytné mít speciální deku do autosedačky. To však není pravdou! Když správně zabalíte miminko do bambusové nebo bavlněné deky, tak ušetříte nejenom peníze, ale i prostor při skladování tolika kusů látkových dek! Navíc kvalitní bavlněná nebo bambusová dětská deka má mnohem hezčí design než deka do autosedačky! Dek do sedaček se na českém trhu vyrábí velmi málo a tak není na výběr z z tak rozsáhlého množství designů.

Je pravdou, že ušít kvalitní deku do autosedačky je náročné nejenom časově je na něj zapotřebí také velké množství materiálů. Což zásadně ovlivňuje cenu. Proto jsme přistoupili k udržitelnější variantě a to zrecyklovat jeden druh dětské deky na více použití! 

Správný materiál dětských dek

Většina prodejců nabízí méně kvalitní deky s tím, že je potřeba zakoupit více druhů. Jarní deku, podzimní deku.., apod. My si to nemyslíme! Myslíme především na kvalitu a pohodlí miminek a spokojenost maminek! A praktičnost. Méně znamená více, shodneme se? :) 

Materiál hraje důležitou roli. Miminka mají jiný krevní oběh než dospělí a mohou proto rychleji podchladnout. Nehýbou se a často spí. Proto by měl být materiál kvalitní a dodat dítěti správný teplotní komfort. Miminka rády vše ochutnávají a strkají si do pusinky, tedy deka by měla být ideálně s krátkým chlupem a měla by splňovat potřebnou certifikaci. 

Ideální materiál dek do autosedačky:

Oba tyto druhy dětských dek můžete využívat také jako přikrývku v kočárku, postýlce i zmiňované autosedačce. S dětskou dekou udržíte miminku ideální teplotu, kdekoliv a kdykoliv budete potřebovat. Využití má také na zavinutí miminka, což bývám jejím dalším nejčastějším využitím maminek. Doporučujeme využívat také i jako clonu proti slunci.

moonbaby_inspirace_produkty2

moonbaby_inspirace_produkty11

moonbaby_inspirace_produkty12

 

Deky a ostatní vybavení

Myslíme nejen na pohodlí miminek, ale také na vkus a preference maminek! Vyberte si k dece hnízdečko nebo spací pytel ve stejném stylu a zútulněte si domov. Není nic hezčího, když je šťastná a spokojená maminka. Potom je i spokojené dítko a doma zavládne harmonie.

Při výběru dětské deky hraje hlavní roli kvalitní materiál a pak design. Naše deky MOONBABY splňují obojí. Nadčasový a minimalistický design se skloubí s velmi kvalitním materiálem a dá prostor vzniknout dece, kterou si zamilují nejen vaše ratolesti, ale především vy. Stačí jen letmý dotek, abyste ucítili její kvalitu.

Certifikace na prvním místě

Nepodceňujte výběr a investujte do kvalitní deky, která vám vydrží dlouho. Zdraví dětí je naší prioritou. Výrobky splňují právní normy, specifika a disponují certifikáty kvality. Všechny dětské deky jsou pečlivě otestovány a mají veškeré certifikace, které zaručují kvalitu a výrobu z nezávadných materiálů pro děti. Dětské deky MOONBABY splňují potřebné certifikace OEKO-TEX Standart 100. Nemusíte se tak bát o zdraví svých miminek.

bannery shoptet MB (5) (1)

Darujte praktický dárek 

Deka do autosedačky se skvěle hodí jako dárek! Potěšte nastávající maminku originálním a praktickým dárkem a uvidíte, že nešlápnete vedle. Všechny deky jsou navrženy tak, aby šly kombinovat s jinými doplňky a barevně ladily. Přečtěte si v detailu produktu detaily o tom, jak o dětskou deku správně pečovat. 

 kontaktujte_nas_moonbaby.cz