🛒 Dárky k nákupu ZDARMA již od 1.000 Kč. 🎁 Vyberete si v košíku objednávky. 🎁

Jak vybrat spací pytel pro miminko

blog_moonbaby_banner

Jak vybrat správný spací pytel? 

Chcete vybrat pro miminko správný spací pytel? Spací pytel usnadní maminkám práci při odkopávání peřinky přes noc. Nebudete vašeho drobečka muset neustále hlídat, aby byl v teple. Navíc, spací pytle pro miminka jsou velmi pohodlná a miminka si je rychle zamilují. Budou v nich jednoduše usínat. 

Pro výběr spacího vaku pro váš poklad doporučujeme pořádně promyslet následující:

  • velikost
  • materiál
  • certifikace použitých materiálů
  • teplota v pokoji při spánku miminka
  • zda-li je pytel rostoucí 

Níže vám přiblížíme, jak nad těmito otázkami přemýšlet a pomůžeme vám vybrat to nejlepší pro vás. Čtěte pečlivě, přece jenom je to investice do pohodlí vašeho miminka. ❤️

Velikost spacích pytlů 

Miminka rostou velmi rychle a zároveň individuálně. Proto pro vás šijeme rostoucí spací pytle, které jsou vhodné od 65 cm až do 77 cm (cca 1 - 2 roky života). 

V MOONBABY číslujeme:

Velikost 0 - 6 měsíců = šířka v podpaží 34 cm a jeho délka od ramen je 65 cm.

Velikost 12 - 24 měsíců šířka v podpaží 42 cm a jeho délka od ramen je 77 cm.

Miminko doporučujeme vždy před koupí přeměřit. Každé miminko roste individuálně rychle. Jedná se pouze o obecné číslování.

blog_moonbaby_jak_vybrat_spaci_pytel_pro_miminko

Materiály a složení 

Na všechny spací pytle, které pro vás šijeme, byly použity materiály ze 100% prémiové bavlny. Tato bavlna má antialergenní vlastnosti. Mezi dvěma vrstvami vysoce kvalitní 100% bavlny, je vložena další speciální izolace, která má termoregulační účinky. 

Materiál má certifikát OEKO TEX® STANDARD 100 ve třídě produktů věnovaných dětem. Zaručuje jeho kvalitu, výrobu z nezávadných materiálů a bezpečnost pro lidi i životní prostředí. Nemusíte se být o zdraví svých miminek, to je pro nás na prvním místě.

Teplota v pokoji při spánku miminka

21 a 24 stupňů Celsia

Dalším důležitým parametrem je teplota pokoje ve kterém miminko přes noc spinká. Podle této teploty byste měli vybrat vhodný spací vak. Spousta výrobců používá označení za pomocí stupnice TOG. Tato stupnice ukazuje teplotu v místnosti.
POZOR!
Je pouze orientační. Každé miminko může reagovat na stejnou teplotu jinak. 

Ideální a univerzální variantou jsou spací pytle pro pokojovou teplotu mezi 21 a 24 stupňů Celsia. Tyto spací pytle naleznete v naší nabídce.  Označujeme je jako Podzimní/Jarní spací pytle. Jedná se tedy o označení spací pytle 1 TOG. 

18 a 21 stupňů Celsia

Pro pokojovou teplotu mezi 18 a 21 stupňů Celsia máme kategorii Zimních spacích pytlůJedná se tedy o označení spací pytle 2,5 TOG. 

Jemný design 

Při výběru designů pro všechny produkty MOONBABY si dáváme záležet. Chceme, aby byly jemné a zároveň líbivé. Dbáme především na to, aby šly vždy jednoduše kombinovat s dalšími prvky výbavičky pro miminko a hodily se do každého dětského pokojíčku nebo ložnice. Oblíbenou kombinací jsou spací pytle s dětskými dekami MOONBABY. 

TIP od MOONBABY: Doplňte spací pytel o hnízdečko pro miminko nebo dětskou deku

Jak sluší spací pytel našim miminkům?

413BC5FC-E2ED-450F-B89B-662B6AAF04F1 2

 

Nyní byste měli mít jednodušší rozhodování co je důležité vědět při výběru spacího pytle pro miminko. Pokud stále tápete, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.kontaktujte_nas_moonbaby.cz